78146

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


Stonjek (213.151.87.17) --- 19. 12. 2005
Re: termokomora

Popis uváděné komory je tak nedostatečný, že radit nejde.Je teplo pouze od trubek, a komora je pak odizolovaná bedýnka na několik sklenic medu, nebo je z trubek vyveden např radiátor a nahřívá se několik metráků? Teplota media kolem 40 stupňů je nic moc, protože se může stát, že na některé druhy medu nebude stačit. Co se týče 12 hodin, tak jsem silný pesimista a troufám si tvrdit, že u obalů z plastů bude výrazně delší. Každopádně bych komoru bez plynulé regulace s možností dosáhnout 50 stupňů považoval za bezcenou. Zdraví R. Stonjek

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 13799


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

   
Havlík (195.146.122.170) --- 20. 12. 2005
Re: termokomora

Plechová krabice izolovaná polystyrenem na cca 2* 3Lsklenice nebo cca 2*5 kilovek.Je bez ventilátoru.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 13804


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu